Organizacija svecanosti Temacke veceri Karaoke klubovi Klubovi Klubovi Organizacija Klubovi diskoteke
01 / 07

Organizacija svecanosti

02 / 07

Temacke veceri

03 / 07

Karaoke klubovi

04 / 07

Klubovi

05 / 07

Klubovi

06 / 07

Organizacija

07 / 07

Klubovi diskoteke

Male i velike mature

                          POSLOVNA AGENCIJA / KONSALTING & MARKETING USLUGE  / STUDIO 54   

 Organizacija malih matura u prostorijama Skole

o.s jelena cetkovic matura7

Nakon izmene zakona o proslavi malih matura kod osnovaca zavrsnih razreda,Ministarstvo prosvete i ove godine donosi  odluku da se matura mora proslavljati u prostorijama škole.

Povodom ovakve odluke Ministarstva prosvete,obracamo vam se u  nadi  da  mozemo  da izadjemo u susret vasim zahtevima , shodno  tehnickim mogucnostima  same skole , u organizaciji proslave male mature.

o.s jelena cetkovic matura45

Studio54 je firma iz Beograda,koja se vec duze od 10 godina bavi organizacijom razlicitih vrsta proslava medju kojima su proslava velikih i malih matura.

U koperaciji sa nasim saradnicima,mozemo vam ponuditi kompletnu organizaciju mature u skolskim objektima.

o.s jelena cetkovic matura567 o.s jelena cetkovic matura77

Sama organizacija zahteva sledece norme:

- Direktor skole uz savet roditelja bira izvrsioca organizacije

- organizator pre davanja ponude,mora da proveri da li skola ima tehnickih mogucnosti za organizaciju takve proslave( naponi na elektricnim instalacija,prostor same organizacije, dva izlaza u slucaju potrebe evakuacije,obezbedjenje same proslave i djaka koji proslavljaju malu mature.

-organizator  sastavlja odluku o samom prostoru organizacije da li je u skladu sa propisom o protiv pozarnoj zastiti.

-organizator je duzan  da obezbedi fizicko obezbedjenje djaka , a skola zajedno sa savetom roditelja dogovara clanove roditelja koji ce biti u neposrednom prisustvu same organizacije.Ova norma je jako bitna jer se radi o deci maloletnog uzrsta ispod 16 godina i obavezno je prisustvo  roditelja,ili punoletnih clanova porodice djaka, koje je unapred izabrao savet roditelja u dogovoru sa direktorom skole.

U sklopu nase organizacije mozemo da  vam ponudimo iznajmljivanje kompletnog inventara ( stolovi,stolice,barski stolovi,pribor za jelo,stolnjaci,navlake za stolice….itd),kao i ljudstvo potrebno za rad(konobari,serveri hrane ,organizatori mature)

Ukoliko skola ima stolove i stolice,takodje se skolski inventor moze iskoristiti te ce cena same organizacije biti manja.

o.s jelena cetkovic matura56 o.s jelena cetkovic matura

Hrana se donosi u specijalnim manjerkama radi regulisanja temperature i radi zastite od bakterijskog delovanja.Svaki uzorak hrane koji je ponudjen djacima cuva se do 48h radi preventive.

Posluga koja je angazovana  na proslavi mature,mora da je iz ugostiteljske branse  i obavezno je posedovanje vazece sanitarne knjizice da je radnik negativan na kliconostvo.

Hrana se iskljucivo posluzuje sa svedskog stola,gde je i servirana.Ukoliko meni sadrzi topla jela,organizator je u obavezi da obezbedi tople kupke ( diseve ) koji odrzavaju toplotu tokom trajanja vecere.Sva hrana se posluzuje u keramickim tanjirima sa adekvatnim escajgom od rosfaja…..pribor za jelo ne sme biti od plastike .

o.s jelena cetkovic matura 3

Pice se iskljucivo sluzi u plasticnoj ambalazi radi sigurnosti dece i case se ne smeju dva puta upotrebljavati niti prati.U ponudi pica mogu se naci sokovi i razne  vode.Alkoholna pica su strogo zabranjena.Svaki od  djaka  koji na mature bude dosao  da li u blago ili vidnom alkoholnom stanju bice vracen kuci bez mogucnosti povracaja novca od uplate za mature.

Mozda propisi izgledaju malo prestrogi,ali nam je na prvom mestu sigurnost djaka kao I ocuvanje skolske imovine.

Ovakav vid organizacije se fenomenalno pokazao i tezimo da nastavimo istim putem,krajnje profesionalno.

o.s jelena cetkovic matura 5

Ono sto vam Studio54 moze ponuditi sto se samog dogadjaja tice jeste veliki izbor ozvucenja,rasvete,specijalnih efekata,dj-eva svih muzickih pravaca,bendova i pevaca,karaoke masine…

Izbor je veliki,ali ga treba adekvatno izabrati I prilagoditi uzrastu dece,a sa druge cene sto veci izbor to povlaci I vecu cenu organizacije.

o.s jelena cetkovic matura 1 o.s jelena cetkovic matura 2

Za vise informacija,mozete posetiti nas sajt   www.studio54.co.rs    ili nas kontaktirati putem sledecih telefona :

063 / 332 – 051      I       064 /  44 – 1111 – 5

 

S`postovanjem………STUDIO54  TEAM