Ketering-hrana
Studio54 ketering - sklad boja i ukusa
tel. 063 / 332 - 051
mail. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Studio54 vrsi iznajmljivanje inventara za sve vase proslave
( stolovi.stolice,dekoracije,escajg,pepeljare,ovale,diseve,stolnjake,navlake za stolice idr.. )
Ovu ponudu mozete pogledati u sekciji iznajmljivanje inventara.
Priprema hrane za sve prilike - dečiji rođendani, krštenja, slave, svadbe,parastose……
U saradnji sa nasim partnerima mozemo vam ponuditi hranu u svim oblicima i za sve prilike.
S T U D I O 54 – DOSTAVA HRANE ZA SVE VASE PROSLAVE
Hrana se naručuje 5-7 dana unapred.Iskljucivo vece kolicine.
S T U D I O 54 – ORGANIZACIJA SVIH VRSTA SVECANOSTI
S T U D I O 54 – IZNAJMLJIVANJE INVENTARA I OPREME,KONOBARA,KUVARA…
VELIKI ASORTIMAN CASA,TANJIRA,STOLOVA,STOLICA,SITNOG INVENTARA,DEKORACIJE
Slani zalogaji, slani rolati, pite i peciva, posna jela, torte i kolači, jela od mesa,jela od ribe,plodova mora, pečenja,
roštilj,veliki izbor salata,kanapei,jela u aspiku, sendviči,...
S T U D I O 54 – Laboratorija ukusa,sklad boja,misticnost mirisa,ukus svezine...
HLADAN BIFE
Prijemi i svecanosti se mogu organizovati sa hladnim bifeom,toplim bifeom,toplo-hladnim bifeom,koktel partijom idr.
Rec bife u savremenom govoru znaci isto sto i svedski sto.
Hladan bife ( buffet froid ) se priredjuje za svecane prijeme kojima treba da prisustvuje veci broj gostiju.
Hladan bife se najcesce primenjuje u vecernjim satima.
Pripremljena jela za hladan bife predstavljaju prava remek dela gastronomije.
Kolicina hrane po jednoj osobi iznosi 2,5 – 4 pa I 5 porcija s`tim da se porcija racuna po 100 gr.
U ovaj broj se ne uracunava salata
( pola porcije po osobi),pecivo.voce se planira pola porcije po osobi,kao i poslastice.
Kolicina serviranja zavisi i od vremena serviranja hrane,
ali i od platezne moci ,tako da danasnji standard predvidja 3 porcije po osobi (napomena:ne zaboraviti da porcija iznosi 100 gr.).
Ako se hladan bife priredjuje u vreme rucka,hrana ce se spremiti u manjim kolicinama,jer gosti najverovatnije treba i da veceraju,
a ako se priredjuje u kasnim popodnevnim ili vecernjih satima,hrana se priprema u odredjenim kolicinama,
jer obrok treba da zameni i veceru.
Hrana se uvek naplacuje u napred,po dogovoru,a nikako po utrosku.
Topli bife se primenjuje cesce u popodnevnim satima,jer je obilniji i jela na stolu su postavljena u toplim kupkama-ben mariju-
i uvek moraju imati odredjenu temperature propisanu i uskladjenu pri usluzivanju.
Toplo hladni bife je kombinacija jela hladnog i toplog bifea.
KOKTEL PARTIJA
Koktel partija je specijalan nacin usluzivanja i posluzuje se na mestima gde je nemoguce posluziti drugi vid usluge.
Najcesce,pri otvaranju fabrika,poslovnih prostorija,u bastama kuca gde je nemoguc drugi vid usluge,kao i u poslovnim prostorijama ,
jer se gosti nece dugo zadrzavati.
Koktel partija je sluzenje jela na zalogaj sa posluzavnika koje posluzuju konobari.Priprema se kolicinski u zavisnosti za koje je
doba dana predvidjeno posluzivanje.
U vecernjim satima se mora racunati na vecu marzu jer gostima treba da zameni i veceru,
ali sve je stvar dogovora sa priredjivacem proslave.
Pripremom hrane se predvidja oko 16 zalogaja po osobi,a u vecernjim satima i do 22 zalogaja,
s`tim da je i desert uracunat u normative.
Koktel partija sadrzi hranu na zalogaj-kanapei razni,punjene korpice,slane pite,pohovano meso…itd.
Po zelji organizatora moze se pripremiti i grilovano meso koje se takodje posluzuje na zalogaj.
Pice se isto tako moze sluziti uporedo sa hranom,ali se ono obracunava po utrosku.
G a l e r i j a p o s t a v k i
Naj