Ketering Hrana Inventar postavke Studio54 ketering Ketering Ketering
01 / 06

Ketering

02 / 06

Hrana

03 / 06

Inventar postavke

04 / 06

Studio54 ketering

05 / 06

Ketering

06 / 06

Ketering

Ketering-hrana

Studio54 ketering - sklad boja i ukusa

tel.  063 / 332 - 051

mail.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Studio54 vrsi iznajmljivanje inventara za sve vase proslave

studio54 ketering 063 332-051      5 studio54 ketering 063 332-051     9 resize

( stolovi.stolice,dekoracije,escajg,pepeljare,ovale,diseve,stolnjake,navlake za stolice idr.. )

Ovu ponudu mozete pogledati u sekciji iznajmljivanje inventara.

 

studio54 ketering hrana 2 studio54 ketering hrana 3

Priprema hrane za sve prilike - dečiji rođendani, krštenja, slave, svadbe,parastose……

U saradnji sa nasim partnerima mozemo vam ponuditi hranu u svim oblicima i za sve prilike.

 

studio54 ketering hrana studio54 ketering hrana 1


S T U D I O 54 – DOSTAVA HRANE ZA SVE VASE PROSLAVE
Hrana se naručuje 5-7 dana unapred.Iskljucivo vece kolicine.

studio54 ketering hrana 4 studio54 ketering hrana 6

S T U D I O 54 – ORGANIZACIJA SVIH VRSTA SVECANOSTI
S T U D I O 54 – IZNAJMLJIVANJE INVENTARA I OPREME,KONOBARA,KUVARA…

studio54 ketering hrana 7 studio54 ketering hrana 8


VELIKI ASORTIMAN CASA,TANJIRA,STOLOVA,STOLICA,SITNOG INVENTARA,DEKORACIJE
Slani zalogaji, slani rolati, pite i peciva, posna jela, torte i kolači, jela od mesa,jela od ribe,plodova mora, pečenja,

roštilj,veliki izbor salata,kanapei,jela u aspiku, sendviči,...

studio54 ketering hrana 9 studio54 ketering hrana 10 studio54 ketering hrana 11

 


S T U D I O 54 – Laboratorija ukusa,sklad boja,misticnost mirisa,ukus svezine...

 

HLADAN BIFE

 

orada u aspiku sa tartufima studio54 ketering dalmatinska prsuta studio54 ketering

plodovi mora u zeleu studio54 ketering rolovane punjene palacinke sa narom studio54 ketering

Prijemi i svecanosti se mogu organizovati sa hladnim bifeom,toplim bifeom,toplo-hladnim bifeom,koktel partijom idr.

Rec bife u savremenom govoru znaci isto sto i svedski sto.

hladna zakuska studio54 ketering hobotnica sa formom studio54 ketering

jastog2 studio54 ketering medaljoni od curetine u pecurkama sa kremom od karfiola studio54 ketering

 

Hladan bife ( buffet froid ) se priredjuje za svecane prijeme kojima treba da prisustvuje veci broj gostiju.

Hladan bife se najcesce primenjuje u vecernjim satima.

studio54 ketering 063 332-051     50 resize studio54 ketering 063 332-051   57

Pripremljena jela za hladan bife predstavljaju prava remek dela gastronomije.

Kolicina hrane po jednoj osobi iznosi 2,5 – 4 pa I 5 porcija s`tim da se porcija racuna po 100 gr.

U ovaj broj se ne uracunava salata

studio54 ketering 30 studio54 ketering 31 studio54 ketering 32

( pola porcije po osobi),pecivo.voce se planira pola porcije po osobi,kao i poslastice.

Kolicina serviranja zavisi i od vremena serviranja hrane,

ali  i od platezne moci ,tako da danasnji standard predvidja 3 porcije po osobi (napomena:ne zaboraviti da porcija iznosi 100 gr.).

 

skusa u aspiku studio54 ketering smudj sa crnim tartufom studio54 ketering

slani rolati studio54 ketering smudj u aspiku studio54 ketering

Ako se hladan bife priredjuje u vreme rucka,hrana ce se spremiti u manjim kolicinama,jer gosti najverovatnije treba i da veceraju,

a ako se priredjuje u kasnim popodnevnim ili vecernjih satima,hrana se priprema u odredjenim kolicinama,

jer obrok treba da zameni i veceru.

Hrana se uvek naplacuje u napred,po dogovoru,a nikako po utrosku.

 

punjene pecurke studio54 ketering salata od mesa repa jastoga studio54 ketering

svedski sto 2 studio54 ketering voce studio54 ketering svedski sto 1 studio54 ketering

 

Topli bife se primenjuje cesce u popodnevnim satima,jer je obilniji i jela na stolu su postavljena u toplim kupkama-ben mariju-

i  uvek moraju imati odredjenu temperature propisanu i uskladjenu pri usluzivanju.

Toplo hladni bife je kombinacija jela hladnog i toplog bifea.

 

brancin rolovani u aspiku studio54 ketering dalmatinska prsuta studio54 ketering

studio54 ketering dekor-dunavska regata studio54 ketering-svedski sto jastog sa tartufima studio54 ketering

 

KOKTEL PARTIJA

 

studio54 ketering 23 studio54 ketering 24 studio54 ketering 25

Koktel partija je specijalan nacin usluzivanja i posluzuje se  na mestima gde je nemoguce posluziti drugi vid usluge.

Najcesce,pri otvaranju fabrika,poslovnih prostorija,u bastama kuca gde je nemoguc drugi vid usluge,kao i u poslovnim prostorijama ,

jer se gosti nece dugo zadrzavati.

Koktel partija je sluzenje jela na zalogaj sa posluzavnika koje posluzuju konobari.Priprema se kolicinski u zavisnosti za koje je

doba dana predvidjeno posluzivanje.

 

kanapei razni studio54 ketering korpice studio54 ketering studio54 ketering HRANA

U vecernjim satima se mora racunati na vecu marzu jer gostima treba da zameni i veceru,

ali sve je stvar dogovora sa priredjivacem proslave.

Pripremom hrane se predvidja oko 16 zalogaja po osobi,a u vecernjim satima i do 22 zalogaja,

s`tim  da je i desert uracunat u normative.

 

studio54 ketering 26 studio54 ketering 27 studio54 ketering 28

Koktel  partija sadrzi hranu na zalogaj-kanapei  razni,punjene korpice,slane pite,pohovano meso…itd.

studio54 ketering 063 332-051. resize studio54 ketering 063 332-051   45 resize

Po zelji organizatora moze se pripremiti i grilovano meso koje se takodje posluzuje na zalogaj.

Pice se isto tako moze sluziti uporedo sa hranom,ali se ono obracunava po utrosku.

 

kanape sa govedinom studio54 ketering kanapei 1 studio54 ketering kanapei 2 studio54 ketering

studio54 ketering 29 studio54 ketering 35 studio54 ketering HRANA

 

G a l e r i j a   p o s t a v k i 

 

studio54 ketering-hrana 11 studio54 ketering-hrana 12

studio54 ketering-hrana 13

 studio54 ketering 063 332-051   34 resize studio54 ketering 063 332-051      3 resize

studio54 ketering 063 332-051     27 resize

STUDIO 54 KETERING - POSLUZENJE 2

 

 STUDIO 54 KETERING - POSLUZENJE 3  STUDIO 54 KETERING - TORTA

STUDIO 54 KETERING - POSLUZENJE

Naj