Ketering
STUDIO54-KETERING-IZNAJMLJIVANJE INVENTARA I OPREME
mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
tel 063 - 332 - 051
S T U D I O 54 – ORGANIZACIJA SVIH VRSTA SVECANOSTI
S T U D I O 54 – IZNAJMLJIVANJE INVENTARA I OPREME,KONOBARA,KUVARA…
VELIKI ASORTIMAN CASA,TANJIRA,STOLOVA,STOLICA,STOLNJAKA,NAVLAKA ZA STOLICE,DISEVA I INSERATA,SITNOG INVENTARA,DEKORACIJE…………PREVOZ,DOSTAVA I POSTAVKA
Slani zalogaji, slani rolati, pite i peciva, posna jela, torte i kolači, jela od mesa,jela od ribe,plodova mora, pečenja, roštilj,veliki izbor salata,kanapei,jela u aspiku, sendviči,...
S T U D I O 54 – Laboratorija ukusa,sklad boja,misticnost mirisa,ukus svezine
Roštilj je jedina vrsta spremanja hrane koju muškarci poznaju, a izgleda ovako:
1. Žena ode do prodavnice i kupi sve potrebno,
2. Žena napravi salatu, povrće i dezert,
3. Žena pripremi meso za roštilj, poredja ga na tanjir i odnese do roštilja gde muškarac čeka i pije pivo,
4. Muškarac poredja meso po roštilju,
5. Žena uđe u kuću da proveri povrće i postavi sto,
6. Žena izađe napolje da kaže
muškarcu da meso gori i da ga treba skinuti,
7. Muškarac skida meso s roštilja i dodaje ženi da ga nosi,
8. Žena ga postavlja na sto i servira,
9. Svi hvale muža kako je dobro ispekao roštilj i govore ženi kako je srećnica s takvim mužem,
10. Žena posle večere rasprema sto i pere sudove,
11. Muškarac pita ženu da li je zadovoljna što je imala "slobodno veče" i kad ga ona pogleda ispod oka, on gunđa kako ima žena koje nikad nisu zadovoljne.
G a l e r i j a p o s t a v k i